Uvodna Reč

elektricni bicikl

elektricni biciklovi

Od kako je prvi bicikl izmišljen i prilagođen kao lično prevozno sredstvo za široke mase, možemo zaključiti da se koncept nije značajno promenio dugi niz decenija. Naravno, generacijama su se biciklovi usavršavali i kroz vreme modernizovali. Tek u skorije vreme možemo primetiti evolutivni, neki bi čak rekli i revolutivni korak napred dodavanjem električnog motora.

Prednosti su brojne a jedina mana bi mogla da se prepozna u nešto većoj sumi novca koju za pomenuto zadovoljstvo trebamo izdvojiti uodnosu na klasičan (jeftin) bicikl.

Prednosti Električnih bicikala

Prednosti Električnih bicikala

Na našem tržištu do skoro su se mogli pronaći električni biciklovi samo skromnijeg kvaliteta i nepoznatih manjih proizvođača. Dolaskom gigantskog brenda „Yadea“ u Srbiju, priča se iz korena menja. Ime iza kojeg stoji fabrika koja trenutno broji više od 5000 zaposlenih i godišnji poslovni obrt koji ozbiljno prevazilazi milijardu američkih dolara!
Ovog najvećeg proizvođača električnih bicikala na svetu, na naše tržište dovodi porodična firma iz Zrenjanina: ”Weldgas d.o.o export-Import“.
Od širokog asortimana proizvođača u fokusu ponude na našem tržištu su električni biciklovi koji izgledaju kao benzinski skuteri ili mopedi koji su pre svega atraktivni samom pojavom, a i dalje su „samo“ biciklovi. To u praksi znači da možete uživati u zabavnoj vožnji koju pružaji klasični benzinci a pri tom nećete imati obavezu da prethodno polažete za vozačku dozvolu, da registrujete Vaše prevozno sredstvo, plaćate osiguranje, da točite gorivo, da nosite kacigu (iako se ovo uvek preporučuje) i sl.
Obzirom da su u pitanju proizvodi proizvođača koji je na začelju svetske proizvodnje električnih bicikala i električnih skutera, možete očekivati samo najbolje. U svakom električnom biciklu ili električnom skuteru, kao najvitalnijem delu, nalaze se Gel kiselo-olovne baterije najvišeg kvaliteta. Postoji i opcija Litijum-Jonskih baterija koje su još bolje ali i skuplje. Ugrađena elektronika je proizvedena u saradnji sa BOSCH-om a za organizaciju u proizvodnji koristi se sistem koji je propisala Japanska TOYOTA. U zavisnosti od modela, može biti ugrađen jednostavniji ili bogatiji elektronski displej kao interfejs za praćenje stanja, kilometraže, brzine i dr. Ugrađene disk kočnice, elektro-motori „A“ klase izrađeni u aluminijumskom kućištu na točku sa aluminijumskim felnama su samo još neki od elemenata koji će Vam pomoći da se opredelite za električni bicikl ovog proizvođača. Veoma je važno napomenuti svim potencijalnim kupcima da proizvode ovog Premium proizvođača možete kupiti po promotivnim cenama koje su u rangu ili čak ispod cena daleko manje pouzdanih i manje poznatih proizvođača!
Vaš električni bicikl možete kupiti na odloženo čak i na 12 rata potpuno beskamatno, na 6 rata čekovima građana ili iskoristiti gotovinske popuste.

Ključ u bravi, vetar u kosi i samo voziiii !